Spor »

Kuşadası'nda 12 Ülkeden 500 Sporcu ile Uluslararası CrossFit Şampiyonası Düzenleniyor

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen Uluslararası CrossFit Şampiyonası, 12 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla başladı. Sporcular, olimpik halter, cimnastik, yüzme ve atletizm branşlarından oluşan parkurlarda yarışacak. Organizasyon, iki gün sürecek ve dayanıklılık ile takım ruhunu ön plana çıkaracak.

Kuşadası'nda düzenlenen Uluslararası CrossFit Şampiyonası, bu yıl 12 ülkeden katılan yaklaşık 500 sporcuyla başladı. 2017 yılından bu yana düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Arnavutluk ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden sporcular yer alıyor. Katılımcılar, olimpik halter, cimnastik, yüzme ve atletizm gibi branşların kombinasyonunu içeren parkurlarda yarışıyor. Sporcular, Beginner, Scaled ve Advanced kategorilerinde mücadele edip derece elde etmeye çalışacaklar. İki gün sürecek organizasyonda, sporcular vücutlarının sınırlarını zorlayarak dayanıklılıklarını test edecekler. CrossFit Uzmanı Deniz Işık, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Sporcular burada kendilerini test edecek. Güç, dayanıklılık ve kişisel beceri gerektiren her şey parkurlarda mevcut. CrossFit, Türkiye'de giderek yaygınlaşan bir spor dalı olmaktadır." dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.