Asayiş »

Van Başkale'de Jandarma Ekipleri Tarafından 1.980 Paket Kaçak Sigara Yakalandı

Van Başkale'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda bin 980 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 23 yaşındaki O.A. hakkında adli işlem başlatıldı.

Van’ın Başkale ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı, Çamlık mevkisinde yol arama faaliyetleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda bir otomobilde yapılan aramada toplamda bin 980 paket kaçak sigara bulundu. Şüpheli O.A., 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na göre işlem yapılmak üzere gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.