Kültür Sanat »

Antalya Alanya'da Atatürk İçin Düzenlenen Anma Törenine Yoğun İlgi Gösterildi

Alanya’da Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma programında, vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Tören, Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirildi ve sirenlerin çalmasıyla birlikte hayat durdu.

Alanya'da, Atatürk'ün anısına düzenlenen törende, katılımcılar saat 09.05'te saygı duruşunda bulundu. Törenin başlangıcında Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Saygı duruşu sırasında, birçok vatandaş araçlarından inerek Atatürk için saygı duruşuna geçti. Törende, Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya İl Alay Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı gibi önemli isimler yer aldı. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, katılımcılar Atatürk’ü sevgi ve özlemle andı. Törene, kamu kurum temsilcileri, siyasiler, sivil toplum kuruluşu üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.