Yaşam »

Eskişehir Taşbaşı Çarşısı'nda Dükkanlar Türk Bayraklarıyla Süslenerek Anma Yapıldı

Eskişehir'de 10 Kasım'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak amacıyla Taşbaşı Çarşısı'ndaki dükkanlar Türk bayrakları ile donatıldı. Bu uygulama, esnafın Atatürk'e olan saygısını vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bugün, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümü nedeniyle Türkiye genelinde çeşitli anma etkinlikleri düzenlenmektedir. Eskişehir'de de bu anlamlı günde, Taşbaşı Çarşısı'ndaki esnaf, dükkanlarına Türk bayrakları astı. Aydınlatılan bayraklarla süslenen dükkanlar, görsel bir şölen oluşturdu. Bu anma etkinliğine katılan vatandaşlar, dükkanların önünde durarak cep telefonlarıyla fotoğraflar çekti. Böylece, hem Atatürk'ün anısına saygı gösterilirken hem de toplumsal birlikteliğin önemi bir kez daha hatırlatıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.