Yaşam »

Balıkesir Gençleri Anıtkabir'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Andı

Balıkesir'den gelen gençler, Atatürk'ün vefatının 87. yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti. Gençler, Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkma kararlılıklarını ifade ederek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'a teşekkür etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde eğitim gören öğrenciler, 10 Kasım'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti. Ankara'ya gelen gençler, burada Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve üyeleri tarafından karşılandı. Gençler, Anıtkabir'deki ziyaretlerinde Atatürk'ün huzuruna çıkarak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlılıklarını bir kez daha vurguladı. Ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'a gezi desteği için teşekkür eden gençler, Atatürk'ün aramızdan ayrılışının bu özel gününde onun huzurunda bulunmanın kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında müze kısmını ve tören alanını gezen öğrenciler, duygusal anlar yaşayarak Atatürk'ün mirasını bir kez daha hissettiklerini belirttiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.