Güncel »

Güney Kore'de Üniversite Sınavı Nedeniyle Uçuşlar Askıya Alınacak

Güney Kore'de üniversiteye giriş için yapılan CSAT sınavı nedeniyle uçuşlar askıya alınacak. Binlerce öğrenci için büyük önem taşıyan bu sınav, yıllarca süren çalışmaların bir sonucu olarak görülüyor.

Güney Kore, her yıl düzenlenen CSAT (College Scholastic Ability Test) sınavı dolayısıyla önemli bir aksama yaşıyor. Bu yıl da binlerce öğrencinin katılacağı sınav süresince, hava trafiğinde düzenlemeler yapılacak. Uçuşların askıya alınması, sınav günü öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştiriliyor. CSAT, ülkenin en prestijli üniversitelerine girmek için kritik bir adım olarak kabul ediliyor ve öğrencilere büyük bir sorumluluk yüklüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.