Yaşam »

Sakarya Büyükşehir, 65 Yıllık Evliliği Kutladı

Sakarya'da 65 yıldır evli olan Halide ve Ziya Meşeli çifti, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin sürpriz ziyaretiyle mutluluk yaşadı. Evliliklerinde hayatın zorluklarını aşarak örnek bir yaşam süren Meşeli çifti, bu özel günde sevdikleriyle bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Halide ve Ziya Meşeli çiftinin 65. evlilik yıl dönümünü kutlamak için özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Engellerle dolu bir hayatı sevgiyle aşan Meşeli çifti, bu anlamlı günde Büyükşehir ailesinin yanında olmasından dolayı büyük mutluluk duydu. Meşeli çifti, yıllar boyunca birbirlerine duydukları sevgiyle ayakta kalmayı başardılar ve bu durumları ile çevrelerine umut ve ilham kaynağı oldular.
Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin yaşamlarının her anında yanlarında olmayı görev bilerek, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. Ziyaret sırasında, Meşeli çiftinin hikayesi, sevginin ve paylaşmanın gücünü gözler önüne serdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle herkesin hayatına dokunmayı ve yüzlerde tebessüm oluşturmayı hedefliyor. Sevgiyle örülmüş bir yaşamın hikayesine tanıklık eden Büyükşehir, engelleri aşıp gönül köprüleri kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.