Yerel »

Aydın Söke'de Başkan Arıkan: Orman ve Su Hayat İçin Gerekenler

Aydın Söke'de Başkan Arıkan, ormanların korunması ve ağaçlandırmanın önemine dikkat çekerek, "Orman yoksa su da yok, yaşam da yok" ifadelerini kullandı.

Aydın Söke'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla konuşma yapan Başkan Arıkan, çevre duyarlılığının önemini vurguladı. Ormanların insan faktörü nedeniyle büyük yangınlara maruz kaldığını belirten Arıkan, ormanların yokluğunda suyun da azalacağını söyledi. "Yeşil, orman ve su yaşamın temel unsurlarıdır" diyen Başkan, doğayı korumanın yalnızca bu özel günle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Söke Belediyesi'nin çevre projeleri ile doğa dostu bir yaklaşım sergilediğini belirten Başkan Arıkan, Türkiye'yi ağaçlandırma çağrısında bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.