Yerel »

Denizli Çameli'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Fidanlar Dikildi

Denizli'nin Çameli ilçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliği yapıldı. Yumrutaş Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, yerel protokol ve öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu.

Çameli ilçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Yumrutaş Mahallesi'nde fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Çameli Kaymakamı Mustafa Çelik, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Orman İşletme Müdürü Erol Güner de katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, etkinliğin "İmzamız Fidan, Sevdamız Yeşil Vatan" sloganıyla yapıldığını belirtti. Bu kapsamda, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte, toprakla buluşturulan fidanlar Çameli’nin doğasına katkı sağlamak amacıyla dikildi. Öğrencilerin de aktif katılım gösterdiği bu anlamlı günde, fidanların büyümesiyle birlikte çevre bilincinin arttırılması hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.