Asayiş »

Hatay Antakya'da Yıldırım Düşmesi Sonucu Ağaçlık Alanda Yangın Çıktı

Hatay'ın Antakya ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen sağanak yağış sırasında yıldırım düşmesi sonucu ağaçlık alanda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Antakya ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur, beraberinde yıldırım düşmesine yol açtı. Yıldırımın düştüğü Kuruyer Mahallesi'ndeki ağaçlık alanda yangın çıktığı ihbarı üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürmeyi başardı. Meteoroloji, Doğu Akdeniz'de şiddetli yağış uyarısında bulunmuştu ve bu durum, yangının çıkmasına zemin hazırladı. Yangının büyümeden söndürülmesi, çevredeki vatandaşlar için büyük bir rahatlama sağladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.