Spor »

İstanbul'da Ümit Milli Takım, Ukrayna ve Litvanya maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ümit Milli Takım, Ukrayna ile Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynayacağı maç için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Maçın saati 20.00 olarak belirlendi. Aday kadroda çeşitli liglerden oyuncular yer alıyor ve takımın hedefi, bu önemli karşılaşmalarda başarılı sonuçlar almak.

Ümit Milli Takım, Ukrayna ile oynayacağı hazırlık maçına yönelik çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda gerçekleşecek müsabakanın saat 20.00'de başlaması planlanıyor. Takımın aday kadrosunda kaleciler, defans, orta saha ve forvet mevkilerinden toplamda 23 oyuncu bulunuyor. Kaleciler arasında Mehmet Erdoğan (Ankara Keçiörengücü), Deniz Ertaş (Konyaspor) ve Deniz Dilmen (Pendikspor) yer alıyor. Defans oyuncuları arasında Ayberk Karapo (Manisa FK), Yasin Özcan (RSC Anderlecht) ve Berkay Yılmaz (1.FC Nürnberg) dikkat çekiyor. Orta sahada İsak Vural (Pisa SC), Barış Kalaycı (Fatih Karagümrük) gibi isimler var. Forvet hattında ise Semih Kılıçsoy (Cagliari) ve Mustafa Erhan Hekimoğlu (Beşiktaş) gibi oyuncular yer alıyor. Takım, Ukrayna ve Litvanya maçlarına odaklanarak, en iyi performansı sergilemeyi hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.