Asayiş »

Muğla Milas'ta Hava Astsubay Emrah Kuran'ın Şehadet Haberi Ailesine Ulaştı

Azerbaycan'dan Türkiye'ye dönen askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran'ın haberi Muğla'nın Milas ilçesindeki baba ocağına ulaştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelmek üzere havalanan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait C-130 tipi askeri kargo uçağı, Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştü. Bu olayda şehit olan Hava Kuvvetleri personeli Astsubay Emrah Kuran'ın acı haberi ailesine askeri erkan tarafından iletildi. Milas ilçesinin Ekinambarı Mahallesi'ndeki baba evinde büyük bir hüzün yaşanırken, baba Osman Kuran, evladının şehit olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Evli ve iki çocuk babası olan Kuran'ın baba evine Türk bayrağı asıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.