Yerel »

Eskişehir Fatih Mahallesi'nde Metruk Ev, Mahalleliyi Tedirgin Ediyor

Eskişehir Fatih Mahallesi'nde yaklaşık 5 yıldır metruk halde bulunan bir ev, çevredeki vatandaşlarda tedirginlik yaratıyor. Duvarlarında hasar ve camlarında tahtalar bulunan ev, zamanla virane bir görünüm almış durumda. Mahalle sakinleri, bu tür yapılarla ilgili endişelerini dile getiriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Eskişehir'in Fatih Mahallesi'nde, Uygun Sokak üzerinde yer alan ve yaklaşık beş yıldır boş durumda bulunan bir müstakil ev, mahalle sakinlerini rahatsız ediyor. Evin durumu, zamanla giderek kötüleşmiş; duvarlarında gözle görülür hasarlar meydana gelmiş. Camlarının tahtalarla kapatılması, bölgedeki vatandaşların endişelerini artırıyor. Mahalleli, bu tür metruk yapıların güvenlik ve estetik açısından sorun oluşturduğunu ifade ediyor. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulması gerektiği düşünülüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.