Yerel »

Ağrı'da Milli Ağaçlandırma Günü'nde Minikler Fidan Dikti

Ağrı'da "Milli Ağaçlandırma Günü" nedeniyle düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu. Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte fidan dikerek doğa bilincini artırdı. Uder Derneği gönüllüleri de etkinlikte öğrencilere rehberlik etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ağrı'da gerçekleştirilen "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği, Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri ve Uder Derneği üyelerinin katılımıyla yapıldı. Minik öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte fidan dikerek doğayı koruma bilincini pekiştirmeye çalıştı. Uder Derneği gönüllüleri, çocuklara çevre farkındalığının önemini anlatmak için etkinlikte destek verdi. Etkinlik sonunda ise çocuklar, "Geleceğe nefes" sloganıyla diktiği fidanların yanında hatıra fotoğrafları çektirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.