Asayiş »

Elazığ Abdullahpaşa'da Freni Patlayan Kamyon Ekmek Fırınına Daldı

Elazığ'ın Abdullahpaşa Mahallesi'nde freni patlayan bir kamyon, ekmek fırınına daldı. Neyse ki fırında kimsenin olmaması, olası bir faciayı önledi. Kazada yaralanan olmadığı belirtildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili incelemelerde bulundu.

Olay, Elazığ'ın Abdullahpaşa Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir kamyon, seyir halindeyken freni patladı. Kontrolünü kaybeden kamyon, yol kenarında bulunan bir ekmek fırınına daldı. Kazada yaralanan kimse olmazken, fırın içerisinde vatandaşların bulunmaması büyük bir tehlikeyi önledi. Olay sonrası polis ekipleri, kaza yerinde incelemelerde bulunarak gerekli raporları hazırladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.