Güncel »

Kayseri İlinde Başkan Çolakbayrakdar'dan Taziye Mesajı Geldi

Kayseri'de Başkan Çolakbayrakdar, şehit olan Mehmetçikler için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajında, Türk milletinin birlik ve beraberliği vurgulanarak, düşmanların oyunlarına karşı durulması gerektiği belirtildi.

Kayseri Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, yayımladığı mesajda, kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet dileyerek, Türk milletine ve şehit ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu. “Bu topraklarda bir daha şehit acısı yaşanmaması için dua ediyoruz” diyen Başkan, Türk milletinin tarih boyunca vatanı korumak için canını ortaya koyduğunu ifade etti. Başkan, birlik ve beraberlik içerisinde devletin ve vatanın bekası için mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, düşmanların hain planlarına karşı duracaklarını belirtti. Ayrıca, kahraman Mehmetçiklerin muzaffer olması için dua ettiklerini ve ordunun her zaman güçlü olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.