Nazilli'de Kaçak Moloz Dökümüne Karşı Geniş Kapsamlı Temizlik Çalışması Başlatıldı
Nazilli Belediyesi, izinsiz moloz dökümlerine karşı ilçe genelinde temizlik ve denetim çalışmaları başlattı. Çalışmalar, çevre kirliliğini önlemek ve daha temiz bir şehir sağlamak amacıyla yürütülüyor. Belirli noktalarda biriken molozlar belediye ekipleri tarafından temizleniyor. Ayrıca, izinsiz dökümlerin engellenmesi için foto kapanlar yerleştirildi.
Nazilli Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan izinsiz moloz dökümlerine karşı etkili bir mücadele başlattı. Belediye, ilçe genelinde temizlik ve denetim çalışmaları gerçekleştirerek kötü görüntüleri ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, belirlenen noktalarda biriken molozlar belediye ekipleri tarafından temizlenirken, izinsiz döküm yapılmasının önlenmesi amacıyla foto kapanlar yerleştirildi.
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yapılan çalışmanın önemine dikkat çekerek, "Kentimizin temizliği ve düzeni hepimizin ortak sorumluluğu. İzinsiz moloz dökümü yapan kişiler tespit edildikten sonra gerekli işlemler yapılacak. Daha önce birçok kez izinsiz dökülen molozları temizlemek zorunda kaldık. Bugün başlattığımız çalışma ile çevreye duyarsız davrananları tespit edebileceğiz" dedi.
Bu uygulama sayesinde hem çevre hem de halk sağlığını tehdit eden sorunların önüne geçilmesi hedefleniyor. Belediye, bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için kararlı adımlar atmaya devam edeceğini vurguladı.