Siyaset »

Kayseri'de AK Parti 175. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda ülke gündemi, parti içindeki gelişmeler ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kayseri'de düzenlenen AK Parti 175. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya, Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, İl Başkan Vekili Muammer Topsakal, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, ülke gündemi, parti içindeki gelişmeler ve gelecekteki projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarını dinlediklerini belirterek, "Cenab-ı Allah, şehitlerimizin mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin. Bu milletin güvenliği için canını veren kahramanlarımızın hatırasını her zaman yaşatacağız," ifadelerini kullandı. Büyükkılıç, toplantının Kayseri ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını temenni etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.