Asayiş »

Elazığ'da Ekim Ayında 288 Kaza Meydana Geldi, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Elazığ'da Ekim ayında gerçekleşen trafik kazalarında 1 kişi yaşamını yitirirken, 211 kişi yaralandı. Toplamda 288 kaza kaydedildi. Kazaların 141'i yaralanmalı, 147'si ise maddi hasar ile sonuçlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nın verilerine göre, sürücü hataları kazaların önemli bir kısmını oluşturuyor.

Elazığ'da Ekim ayı boyunca yaşanan trafik kazalarının bilançosu açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nın paylaştığı verilere göre, kentte toplam 288 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 211 kişi yaralanırken, 1 kişi hayatını kaybetti. Kazaların 141'i yaralanmalı, 147'si ise maddi hasarlı kazalardan oluşmakta. Sürücü hataları, kazaların en önemli sebepleri arasında yer aldı. Özellikle, araç hızını yol ve hava koşullarına göre ayarlamamak, kavşaklarda geçiş önceliklerine uymamak ve alkollü araç kullanmak gibi hatalar sıkça gözlemleniyor. Ayrıca, yaya ve okul geçitlerinde dikkat edilmemesi, aşırı hız ve yasak olan yerlerde park etme gibi durumlar da kazaların artmasına yol açıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.