Güncel »

İstanbul'da Ulaşım Projesinin 2. Etabı Başarıyla Tamamlandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'daki ulaşım projesinin 2. etabının tamamlandığını duyurdu. Özel, bu projenin hayata geçmesiyle İstanbul'daki önemli bir ulaşım sorununun kalıcı olarak çözüleceğini ifade etti. Arkeolojik kazılardan dolayı geciken çalışmaların tamamlanmasının ardından projenin devreye gireceği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'daki ulaşım projesinin 2. etabının tamamlanmasının ardından düzenlenen törende önemli açıklamalarda bulundu. Projenin tamamlanmasının ardından İstanbul'daki ulaşım sorunlarının büyük ölçüde çözüleceğini vurgulayan Özel, "Bu proje, İstanbul ulaşımı açısından çok kritik bir öneme sahip. Arkeolojik kazılar nedeniyle bazı aksaklıklar yaşandı ancak kazıların bitmesinin ardından projenin tam anlamıyla devreye girmesini bekliyoruz" dedi. Özel, projenin tamamlanmasının kendileri için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.