Asayiş »

Gürcistan'da Düşen Uçakta Şehit Olan 20 Askerin Naaşları İşlemleri Tamamlandı

Gürcistan'da düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında şehit olan 20 askerin naaşlarının adli tıp işlemleri tamamlandı. Naaşlar, askeri tören için Mürted Hava Üssü’ne gönderildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye dönüşte meydana gelen kaza sonrası şehit olan 20 askerin naaşları, Ankara Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Gece boyunca devam eden adli tıp işlemleri tamamlandıktan sonra, şehitlerin naaşları askeri tören için konvoyla Mürted Hava Üssü'ne yola çıktı. Törenden sonra 17 şehit memleketlerine gönderilecek. Ankara'da bulunan 3 şehidin cenaze namazı ise Cuma namazının ardından Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.