Güncel »

Didim'de Küçük Yelkenciler, Başkan Gençay ile Bir Araya Geldi

Didim'deki küçük yelkenciler, Başkan Gençay ile bir araya gelerek sporun önemi hakkında bilgi aldı. Gençay, genç sporculara başarılar dileyerek, gelecekte daha da iyi sonuçlar elde etmelerini temenni etti.

Didim’deki küçük yelkenciler, Başkan Gençay ile gerçekleştirdikleri buluşmada sporun disiplini ve kararlılığı hakkında konuşma fırsatı buldular. Gençay, "Sizler Didim’in gururusunuz. Rüzgâr her zaman arkanızda olsun" diyerek genç sporculara motivasyon sağladı. Minik yelkencilerin gözlerindeki heyecan, spora olan tutkuları ile birleşerek Didim’in geleceği için umut verici bir tablo oluşturdu. Bu buluşma, gençlerin spora olan ilgilerini artırmakta önemli bir adım olarak değerlendirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.