Yerel »

Eskişehir'de Gece Sıcaklıkların Sıfırın Altına Düşmesi Bekleniyor

Eskişehir'de bu gece iç kesimlerde kırağı ve hafif zirai don olayları bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, havanın parçalı bulutlu olması ve sabah saatlerinde puslu hava yaşanması öngörülüyor. Sıcaklıkların sıfır derecenin altına düşeceği tahmin ediliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Eskişehir'de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nden gelen verilere göre, bu gece iç kesimlerde kırağı ile birlikte hafif ve orta şiddette zirai don olayları meydana gelebilir. Hava durumunun genel olarak parçalı bulutlu olacağı, gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis olaylarının yaşanacağı belirtiliyor. Özellikle iç kesimlerde sıcaklıkların sıfır derecenin altına inmesi, bu tür don olaylarını tetikleyebilir. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği, kuzey ve batı yönlerinden hafif rüzgarların eseceği öngörülüyor. Ayrıca, Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığının 14 derece ile Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde olacağı tahmin ediliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.