Asayiş »

Antalya Alanya'da Uçurumdan Düşen Ukraynalı 2 Turist Ekipler Tarafından Kurtarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde yürüyüş yaparken uçurumdan düşen Ukrayna uyruklu 2 turist, kurtarma ekiplerinin müdahalesiyle güvenli bir şekilde bulundukları yerden çıkarıldı.

Alanya'nın Dim Çayı mevkiinde meydana gelen olayda, yürüyüş yapan Ukrayna uyruklu Sofia Z. ve bir erkek turist, uçurumdan düşerek mahsur kaldı. Olay, gece saat 01.30 sularında gerçekleşti. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kurtarma ekipleri, yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma ile turistleri ipli düzenek yardımıyla sepet sedyeye bağlayarak bulundukları yerden çıkardı. Yaralı turistler, olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.