Asayiş »

Trabzon Beşikdüzü'nde Gece Saatlerinde Hırsızlık Gerçekleşti

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bir evde yaşanan hırsızlık olayı, 70 yaşındaki kadının saldırıya uğramasıyla sonuçlandı. Maskeli bir kişi, evin camını kırarak girdiği evdeki kadını etkisiz hale getirip altın bileziklerini çaldı.

Olay, Beşikdüzü ilçesinin Bozlu Mahallesi'nde gece 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, maskeli ve eldivenli bir şahıs, evin banyosunun camını kırarak içeri girdi. Sesler üzerine uyanan 70 yaşındaki Ayşe K., karşısında bir hırsızı görünce neye uğradığını şaşırdı. Kısa süren bir boğuşmanın ardından saldırgan, kadını etkisiz hale getirerek ağzını bantladı ve kolundaki iki altın bileziği alarak olay yerinden kaçtı. Bantlardan kurtulmayı başaran Ayşe K., hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım talep etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı kadının hayati tehlikesi bulunmadığını ve hafif yaralandığını belirledi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Evde parmak izi çalışmaları yapılırken, çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri de incelenmeye alındı. Şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.