Yaşam »

Eskişehir'de Şehit Üsteğmen Emre Mercan'ın Cenaze Törenine Yoğun Katılım Oldu

Gürcistan'da düşen askeri kargo uçağında şehit olan 27 yaşındaki Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan, Eskişehir'de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazı, Reşadiye Camii'nde gerçekleştirildi. Şehidin ailesi, cenaze töreninde büyük bir acı yaşadı.

Gürcistan'da meydana gelen askeri kargo uçağı kazasında şehit olan 27 yaşındaki Eskişehirli Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan, bugün Eskişehir Hava Şehitliği'nde defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve birçok siyasi isim, şehidin cenaze törenine katıldı. Emre Mercan, ailenin en küçük çocuğuydu ve geçen yıl evlendiği öğrenildi. Cenaze namazında, şehidin annesi Ayşe Mercan, babası Halil İbrahim Mercan ve eşi Esra Mercan'ın duygusal anlar yaşadığı gözlemlendi. Tören, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi ve katılımcılar, şehidin anısını yaşatmak için bir araya geldi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.