Güncel »

Bursa Osmangazi'de Şehit Ramazan Yağız İçin Helallik Alındı

Şehit Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Ramazan Yağız, Bursa'da helallik alındıktan sonra baba ocağına uğurlandı. Gürcistan'da düşen askeri uçağın enkazında hayatını kaybeden Yağız’ın cenazesi, Osmangazi'de evinin önünde düzenlenen törenin ardından Harmancık'taki köyüne gönderildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türk Hava Kuvvetleri’ne ait C-130 tipi askeri nakliye uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Ramazan Yağız’ın naaşı, Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki evine ulaştı. Burada toplanan kalabalık, şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Yakınları ve mahalle sakinleri, helallik almak üzere bir araya geldi. Törenin ardından şehidin cenazesi, Harmancık ilçesi Çatalsöğüt Mahallesi'ne doğru yola çıktı. Çatalsöğüt Demirciler Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, şehit Ramazan Yağız, Çatalsöğüt Köy Mezarlığı’na defnedilecek. Tüm halk, bu son yolculukta Ramazan Yağız’a saygı göstererek ona veda etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.