Asayiş »

Hatay İskenderun ve Dörtyol'da Şiddetli Yağış Sonrası Caddeler Göle Döndü

Hatay'ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde şiddetli yağış, cadde ve sokakları gölet haline getirdi. Meteorolojinin uyarılarının ardından akşam saatlerinde başlayan yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Caddelerde araçlar ilerlemekte zorlanırken, bazı iş yerleri su baskınlarıyla karşı karşıya kaldı.

Hatay'ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, caddeleri suyla doldurdu. Meteoroloji, bu yağışın beklenildiğini duyurmuştu ve yağmurun başlamasıyla birlikte fırtınanın da etkisi hissedildi. İlgili ilçelerde caddelerin göle dönmesi, vatandaşların günlük hayatında zorluklara yol açtı. Araçlar su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekerken, bazı işletmeler sular altında kaldı. Bu durum, yerel halk arasında endişe yarattı ve önlemler alınması gerektiği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.