Yaşam »

Bilecik Merkez'de Taekwondo Sporcusu Kota Elde Etti

Bilecikli taekwondo sporcusu Neslişah Ençok, Multi Avrupa Oyunları'nda ikincilik elde ederek Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmıştır. Ençok, Sırbistan'da düzenlenen etkinlikte 53 kg kategorisinde mücadele edecek ve Türkiye'yi temsil edecek.

Bilecik Merkez'den Neslişah Ençok, Sırbistan'da düzenlenen Multi Avrupa Oyunları'nda gösterdiği performansla dikkat çekti. İkincilik elde ederek Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Ençok, Priştine/Kosova'da yapılacak olan şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, sporcunun başarısını kutlayarak, "Sporcumuzu ve antrenörümüz Hanife Yıldız’ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz" dedi. Demir, Ençok'un bu başarısının hem il için hem de Türk taekwondosu açısından önemli bir kazanım olduğunu belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.