Siyaset »

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da 350 Bininci Deprem Konutunu Teslim Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da düzenlenecek olan 350 bininci deprem konutunun anahtar teslim törenine katılmak üzere şehre geldi. Deprem sonrası inşa edilen afet konutlarının teslim süreci devam ediyor. Törende, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da yer alacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adıyaman'da gerçekleşecek olan konut teslim töreni, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından yapılan çalışmaların bir parçası olarak düzenleniyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın koordinesinde, 11 ilde 174 farklı alanda devam eden 3 bin 481 şantiyede afet konutları inşa ediliyor. Bu süreçte, Adıyaman'da 350 bininci konutun teslimi, bölgedeki yeniden yapılanma çabalarının önemli bir sembolü olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek törende, konutların yeni sahiplerine anahtarları teslim edilecek. Böylelikle, depremin etkilediği vatandaşların yeniden evlerine kavuşmaları hedefleniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.