Güncel »

Sakarya’da Ergün Atalay’ın Kayınvalidesi Hatice Kubulay Son Yolculuğuna Uğurlandı

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın 92 yaşındaki kayınvalidesi Hatice Kubulay, Sakarya'da düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi. Cenaze namazı, Yeni Eren Camii'nde ikindi namazından sonra kılındı ve çok sayıda katılımcı yer aldı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Hatice Kubulay, yaşamını yitirdi. Cenaze törenine Ergün Atalay’ın yanı sıra Sakarya Valisi Rahmi Doğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı. Erenler Dilmen Mahallesi'ndeki Yeni Eren Camii'nde gerçekleştirilen tören, sevenlerinin ve protokol üyelerinin yoğun katılımıyla yapıldı. Hatice Kubulay, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.