Siyaset »

Malatya'da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Ziyaretleri Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sabah saatlerinde Malatya'ya gelerek çeşitli temaslarda bulunmaya başladı. Deprem bölgesindeki Malatya'da gerçekleştireceği ziyaretler kapsamında ilk olarak valiliği ziyaret eden Bakan Tekin, burada kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yusuf Tekin’in Malatya programı, Valilik ziyaretiyle başladı. Burada Malatya protokolü tarafından karşılanan Bakan Tekin, valilikte yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edeceği belirtildi. Bakan Tekin, programının devamında Battalgazi ilçesinde düzenlenecek Geleneksel Abdal Musa Lokması etkinliğine katılacak. Bu ziyaretler, eğitim alanında yapılacak yeni projelerin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.