Yaşam »

Hakkari'de Zap Suyu'na Uçan Kamyonet Kazasında İki Kişi Hayatını Kaybetti

Hakkari'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Sıtkı ve Macit Dayan, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Kamyonetin Zap Suyu'na düşmesiyle yaşanan kazada kurtarılan 5 kişi hastaneye kaldırılırken, iki kişi yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hakkari'de Van-Hakkari kara yolunda Depin mevkiinde bir kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak Zap Suyu'na uçtu. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, araçta mahsur kalan 5 kişiyi güvenli bir şekilde çıkararak hastaneye sevk etti. Ancak, hastanede yapılan müdahalelere rağmen Sıtkı ve Macit Dayan yaşamlarını yitirdi. Cenaze, Çukurca ilçesine bağlı Akkaya köyündeki mezarlıkta, çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle defnedildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları ve köy sakinleri, acı kayıplarını derin bir üzüntüyle karşıladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.