Yaşam »

Osmaniye Düziçi'nde Depremzedelere 12 Yeni Konutun Anahtarı Verildi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere 12 yeni konutun anahtarı teslim edildi. Yapımı tamamlanan konutlar, hak sahiplerinin yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor.

Kahramanmaraş'taki depremlerden etkilenen Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, inşaatı tamamlanan 12 köy deprem konutu için anahtar teslim töreni düzenlendi. Karagedik köyünde yapılan konutlar, 145 metrekarelik alan ve 19 ton demir kullanılarak inşa edildi. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, konutların yüksek standartlarda yapıldığını vurgulayarak, "Bugün, hemşehrilerimize 12 deprem konutunu teslim ettik. Bu konutlar, uzun ömürlü ve sağlam bir yapıya sahip. Amacımız, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlamak" dedi. Deprem sonrası konut ihtiyaçlarının karşılanması için sürdürülen çalışmalara devam edileceği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.