Asayiş »

Tekirdağ Çorlu'da Tekvando İl Temsilcisi Semih Aybek'e Silahlı Saldırı Gerçekleşti

Tekirdağ Çorlu'da Tekvando İl Temsilcisi Semih Aybek, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda bacağından yaralanan Aybek, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından 17 yaşındaki şüpheli E.M. ve ona yardım eden iki kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan olay, Tekvando İl Temsilcisi Semih Aybek'e yönelik silahlı saldırı ile gündeme geldi. Olay, Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi üzerinde gerçekleşti. Kimliği belirsiz bir saldırgan, Aybek'e ateş açarak bacağından yaralanmasına neden oldu. Hızla olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Polis, olayın ardından şüphelinin kimliğini belirleyerek 17 yaşındaki E.M.'yi kısa sürede yakaladı. Ayrıca, E.M.'nin saklanmasına yardımcı olan iki kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.