Kültür Sanat »

Osmaniye'de Gençlerin Hazırladığı Sergide 15 Bin Mesaj Gönderildi

Osmaniye'de düzenlenen sergide, gençlerin hazırladığı eserlerle kuşların kanatlarıyla 15 binden fazla mesaj dünyaya ulaştı. Ayşe Semiha Baban, etkinlikte gençlerin eserlerini görünce büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.

Osmaniye'de gerçekleştirilen sergi, gençlerin yaratıcılığını ve sanat aşkını bir araya getirdi. Ayşe Semiha Baban, serginin açılışında yaptığı konuşmada, serginin kapsamını ve içeriğini ilk duyduğunda ne olacağını bilemediğini belirtti. Ancak serginin büyük bir başarıyla gerçekleştirildiğini vurgulayarak, dünyanın dört bir yanından gelen eserlerin büyük bir etki yarattığını ifade etti. "Kuşlar da Gitti" temalı çalışmaların, kent kültürünün değişimini ve iletişim kopukluğunu ele aldığını belirten Baban, gençlerin eserlerinde gösterdiği sevgi ve coşkuya da dikkat çekti. Öğrencilerin eserleri arasında yer alan 15 binden fazla mesaj, kuşların kanatlarıyla yükselerek dünyaya yayıldı. Baban, gençlerin bu anlamlı katkılarını kutlayarak, benzer etkinliklerin devamını beklediğini dile getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.