Güncel »

Ankara'da ASO 62’inci Kuruluş Yıl Dönümünde Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Ankara Sanayi Odası, 62. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarette ASO Başkanı Seyit Ardıç ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Ankara Sanayi Odası (ASO), kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. ASO Başkanı Seyit Ardıç öncülüğündeki heyet, Anıtkabir’e giderek Atatürk’ün mozolesine kırmızı beyaz çelenk bıraktı. Ziyaret sırasında Aslanlı Yol’dan geçerek saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçildi. Burada Ardıç, Anıtkabir Özel Defteri’ne, “Aziz Atatürk, ilkelerinin ve gösterdiğiniz hedefler doğrultusunda 18 Kasım 1963’te kurulan Ankara Sanayi Odamızın 62’inci yıl dönümünde huzurunuzda bulunmanın onurunu yaşıyoruz” ifadelerini yazdı. Ardından, ASO heyeti Anıtkabir’de hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.