Yerel »

Aydın Didim'de Yeni Yapı İddialarına Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Cevap

Aydın'ın Didim ilçesinde Merkez Park'a yeni yapılar yapılacağına dair iddialara yanıt veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanın korunacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, park içerisindeki beton yapıların yıkılarak yeşil alanın genişletileceği, yeni yapı yapılmasının söz konusu olmadığı belirtildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim ilçesindeki Merkez Park ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Son günlerde bazı kişiler tarafından, parka yeni yapılar inşa edileceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialara yanıt veren belediye yetkilileri, "Yeşil alana yeni yapı yapılması söz konusu dahi değildir" ifadesini kullandı. Açıklamada, mevcut beton yapıların yıkılarak parkın yeşil alanının büyütülmesi hedeflendiği vurgulandı. Didim'deki Merkez Park'ın, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olduğu ve parkın doğal yapısının korunacağı bilgisi verildi. Böylece, vatandaşların parkın geleceği hakkında endişe duyması için bir neden kalmadığı ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.