Güncel »

Ankara'da AK Parti Genel Merkezinde Sezai Karakoç Anma Programı Düzenlendi

Yazar ve şair Sezai Karakoç, ölümünün 4. yıl dönümünde AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen bir törenle anıldı. Programa AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala da katılarak, etkinliğin önemine değindi.

AK Parti Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programı, Sezai Karakoç’un anısını yaşatmayı amaçladı. Tören, AK Parti Genel Merkezinde bulunan AK Kütüphane’de gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı. "Politik alan çölleşmemeli" diyen Ala, entelektüel faaliyetlerin politikaya katkı sağladığını belirtti. Karakoç’un eserlerinin toplumsal ve kültürel hayata katkısının altını çizen Ala, bu anmaların devam etmesi gerektiğini ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.