Güncel »

Mersin’de 2 Günlük Kesinti Sonrası Gece Su Geldi, Sabah Sel Geldi: Muslukları Açık Unutunca İş Yeri Sular Altında Kaldı!

Mersin’in bazı bölgelerinde yaklaşık iki gün süren su kesintisinin ardından gece saatlerinde suyun yeniden verilmesiyle muslukların açık kalması sonucu bir iş yerini su bastı.

Mersin’in bazı bölgelerinde yaşanan uzun süreli kesinti sonrasında suyun gece saatlerinde verilmesiyle muslukların açık kalması bir iş yerinde su baskınına yol açtı.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen sahibi, zeminde biriken suyu ve ıslanan alanları görünce o anları cep telefonuyla kaydetti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.