Yaşam »

Erzurum'da Muharip Gaziler Derneği Kaymakamlara Teşekkür Plaketi Taktim Etti

Erzurum'da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Salih Mesci, ilçelerin kaymakamlarına derneğe verdikleri destek için plaket takdim etti. Mesci, gazilerin her zaman yanlarında olan kaymakamlara teşekkür etti ve devlet için dua etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Salih Mesci, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye İlçe Kaymakamları'na desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Mesci, bu vesileyle gazilerin her zaman yanında olan kaymakamlara teşekkür etti. "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" diyerek, gazilerin yanında olanların önemini vurguladı. Kaymakamlar, gazilerin fedakarlıklarını her zaman takdir ettiklerini belirtti ve bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğine dikkat çektiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.