Yerel »

Diyarbakır Kayapınar'da Lise Öğrencileri Fidan Dikimini Gerçekleştirdi

Diyarbakır Kayapınar ilçesinde düzenlenen Su Gönüllüsü Gençler Projesi kapsamında lise öğrencileri fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı iş birliğiyle yapılan etkinlikte öğrenciler damlama sulama yöntemi hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Diyarbakır'da, Kayapınar ilçesindeki Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Su Gönüllüsü Gençler Projesi çerçevesinde bir fidan dikim etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever ile İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu'nun yanı sıra çeşitli kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda, Gülser ve Sadoğlu konuşmalar yaptıktan sonra, öğrencilere damlama sulama yöntemi anlatıldı. Fidan dikim etkinliğine katılan öğrenciler, çevre bilinci oluşturma adına önemli bir adım attı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.