Yaşam »

Düzce'de Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Düzce Üniversitesi arasında işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Düzce Üniversitesi ile Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi, düzenli analiz hizmetlerini kapsıyor. Sözleşme, Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT) ile Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün ortak toprak analiz programları yürütmesini sağlayacak.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun'un imzaladığı sözleşme, iki kurum arasında sürekli ve düzenli analiz işbirliği oluşturmayı hedefliyor. DÜBİT, bu işbirliği çerçevesinde gerekli laboratuvar hizmetlerini sunarak, ortak analiz programlarının gerçekleştirilmesine katkıda bulunacak. Rektör Sözbir, sözleşmenin her iki tarafa da faydalı olmasını dileyerek, Tarım ve Orman Müdürü Uzun'a destekleri için teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.