İzmir Selçuk'ta meydana gelen kazada, takla atan araçtan fırlayan genç kız hayatını kaybetti.
İzmir'de 8 Kasım gecesi meydana gelen trafik kazasında, takla atan araçtan fırlayan 17 yaşındaki Ceylin Işık yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre, Selçuk'un Çamlık-Acarlar Mahallesi'nde S.Y. yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada Ceylin Işık ağır yaralanırken, sürücü ile diğer yolcu da hastaneye kaldırıldı.
İzmir Selçuk’ta 8 Kasım gecesi saat 22.00 sıralarında, Aydın karayolu üzerinde yaşanan kazada, S.Y. yönetimindeki 35 NFM 39 plakalı araç direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla attı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, araçtan fırlayan Ceylin Işık’ın ağır yaralı olduğunu tespit etti. Yaralılar, ambulansla Selçuk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ceylin Işık kurtarılamadı. Sürücü S.Y. ve yolcu E.B.'nin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Ceylin Işık’ın, liseyi birincilikle bitirdiği ve uçak gövde-motor bölümünde onur belgesi aldığı öğrenildi. Öğrencinin üniversite sınavını kazanarak uçak mühendisi olma hedefi, ailesini ve arkadaşlarını derinden etkiledi. Bu trajik kaza, genç yaşta hayatını kaybeden Ceylin’in gelecekteki başarıları için umut veren bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.