Asayiş »

İskenderun Hatay'da Günübirlik Kiralanan Yerlerde Fuhuş Yapan 4 Kişi Yakalandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, günübirlik kiralanan mekanlarda fuhuş yaptığı belirlenen 4 kişi yakalandı. Emniyet güçleri, kamu düzeninin sağlanması amacıyla yapılan denetimlerde bu şahısların fuhuş yaptığı tespit edildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İskenderun genelinde fuhuşla mücadele ve denetim çalışmaları gerçekleştirdi. Meydan Mahallesi'ndeki bir apartmanda yapılan inceleme sonucunda E.B., H.Ö., M.G. ve E.T. isimli şahısların fuhuş faaliyetinde bulunduğu belirlendi. Yakalanan kişilere yönelik idari işlemler başlatıldı. Emniyet, bu tür denetimlerin devam edeceğini duyurdu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.