Yaşam »

Antalya Kepez'de Belediye Personeline Promosyon Ödemesi Yapıldı

Antalya Kepez'de belediye çalışanlarına yönelik yapılan promosyon ödemeleri, Başkan Mesut Kocagöz tarafından hesaplara aktarılırken, emeğe saygı vurgusu öne çıktı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, belediye çalışanlarının özlük haklarını gözeten bir promosyon anlaşması gerçekleştirildi. Başkan Mesut Kocagöz, bu sürecin çalışanların alın terini ön planda tuttuğunu belirtti. Kocagöz, "Çalışanlarımızın hak ettiklerini zamanında teslim etmek bizim en önemli ilkemizdir" dedi. Protokol sonrası, belediye personelinin banka hesaplarına promosyon ödemeleri yatırıldı. Kocagöz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Her çalışma arkadaşımız bu ailenin kıymetli birer ferdi. Hep birlikte bu kentin gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.