Asayiş »

Kırklareli Lüleburgaz'da Metruk Binada Yangın İtfaiye Tarafından Kontrol Altına Alındı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde metruk bir binada meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, Dere Mahallesi Dere Sokak’ta saat 11.58'de başladı. Olay yerine 4 itfaiye aracı ve 1 zabıta aracı sevk edilirken, ekipler öncelikle güvenlik tedbirleri aldı. Yangının sebebi hakkında inceleme başlatıldı.

Lüleburgaz ilçesindeki yangın ihbarı, saat 11.58'de alındı. İtfaiye ekipleri, yangın yerine hızla intikal etti ve metruk binanın çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Yoğun duman nedeniyle yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı. Olay yerindeki çalışmalar sırasında, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini tespit etmek için detaylı inceleme başlattı. Yangının, metruk binanın durumu ve çevresel etmenlerle ilgili olduğu düşünülüyor. Yangın sonrası bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı ve olayın nedeninin belirlenmesi için araştırmalar devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.