Asayiş »

Çanakkale'de Jandarma Ekiplerinin Düzenlediği Uyuşturucu Operasyonunda 17 Gözaltı

Çanakkale'de jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, mahkeme kararıyla tutuklandı. Operasyon, 5-17 Kasım tarihleri arasında il genelinde 11 adreste yapıldı. Aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. 5-17 Kasım tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde düzenlenen operasyonda, 17 şüpheliye ait 11 adrese baskın yapıldı. Yapılan aramalarda, 36 gram kubar esrar, 35 gram sentetik kannabinoid hammadde, 17 gram sentetik kannabinoid, 10 gram skunk, 10 gram kenevir tohumu ve 10 adet sentetik ecza bulunarak el konuldu. Ayrıca, ruhsatsız 2 adet 9 milimetre tabanca, ruhsatsız 7.65 milimetre tabanca ile birlikte 65 adet 9 milimetre ve 15 adet 7.65 milimetre tabanca fişeği, uyuşturucu öğütme aparatı ve çeşitli uyuşturucu kullanma aparatları da ele geçirildi. Operasyon sırasında gözaltına alınan 17 şüpheliden, çıkarıldığı mahkemece bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.