Spor »

Nilüfer Belediyespor Eker, İstanbul'da Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup etti.

Nilüfer Belediyespor Eker, İstanbul'da oynanan Vodafone Sultanlar Ligi maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1'lik skorla yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçta setler 28-30, 25-18, 25-22 ve 25-22 şeklinde sonuçlandı. Hakemliğini Öznur Tosun ve Ahmet Oğuzhan Önal'ın üstlendiği karşılaşma toplam 128 dakika sürdü.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Vodafone Sultanlar Ligi'nde gerçekleştirilen bu karşılaşmada, Nilüfer Belediyespor Eker, etkili oyunuyla dikkat çekti. Maçın başında Eczacıbaşı Dynavit, ilk seti 30-28 kazanarak öne geçti. Ancak Nilüfer Belediyespor, ikinci setten itibaren oyunun kontrolünü eline alarak, 25-18, 25-22 ve 25-22'lik setlerle galibiyete ulaştı. Takımların kadrosunda Nilüfer Belediyespor Eker, Shemanova, Ecenur, NDiaye gibi isimlerle mücadele ederken; Eczacıbaşı Dynavit ise Yaprak, Jack-Kısal ve Elif gibi oyuncularla sahaya çıktı. Bu sonuç, Nilüfer Belediyespor'un ligdeki iddiasını güçlendirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.