Asayiş »

Adana Yüreğir'de Komşular Arasında Yaşanan Kavgada Baba ve Oğul Tutuklandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde komşular arasında çıkan bir kavgada 19 yaşındaki A.P. ile babası, bıçaklama olayı nedeniyle tutuklandı. Olay, 20 Kasım'da meydana geldi. Kavgada A.P., baba Murat Ö. ile çocukları K.Ö. ve M.Ö.'yü bıçaklayarak kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak baba kurtarılamadı.

Olay, 20 Kasım'da Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'nde gece saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, 58 yaşındaki Ş.P.'nin evinde daha önce bir hırsızlık olayı yaşandı. Ş.P. ve oğlu A.P., bu durumu yan komşularını suçlayarak husumet başlattı. Kavga, K.Ö. ve M.Ö.'nün A.P.'ye hakaret etmesiyle alevlendi. Kavgayı duyan Murat Ö. ve komşusu Ş.P. olaya müdahale etti. A.P., bıçakla saldırarak baba Murat Ö. ile çocukları K.Ö. ve M.Ö.'yü yaraladıktan sonra kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları çeşitli hastanelere kaldırdı, ancak baba Murat Ö. kurtarılamadı. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.P.'yi olay yerinin yakınında yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, emniyette "Kendimi savunmak için bıçakladım" şeklinde ifade verdi. A.P. ve babası, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.